Καμμένος: Ψηφίστε ΑΝΕΛ για να μην έχει αυτοδυναμία ο Τσίπρας!

«Όντως με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος σε εθνικά θέματα»

Καμμένος: Ψηφίστε ΑΝΕΛ για να μην έχει αυτοδυναμία ο Τσίπρας!
Ο Αλέξης Τσίπρας του πέταξε το γάντι και ο Πάνος Καμμένος το σήκωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή του συνέντευξη έκανε ειδική αναφορά στους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν τοποθετήθηκε για το θέμα των πολιτικών συμμαχιών.

Αν και τους επαίνεσε για έντιμη στάση μέσα στη Βουλή, σημείωσε ότι τους χωρίζει άβυσσος και πως είναι και αμφίβολο το αν θα μπουν στην επόμενη Βουλή.

Ο Πάνος Καμμένος με δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τους ΑΝΕΛ προκειμένου να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει αυτοδυναμία. Ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία, είναι να είναι ενισχυμένοι οι ΑΝΕΛ. Εμείς λέμε ότι θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και να είμαστε ισχυροί την επομένη στη Βουλή».

Ο ίδιος, επιβεβαίωσε με έμφαση πως «όντως μας χωρίζει άβυσσος σε εθνικά θέματα», ενώ συμπορεύθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των αποστασιών και επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά: «Ας καλέσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής τον Σαμαρά και να πει ποια είναι τα "μαξιλαράκια". Εκείνος ξέρει από αποστασίες, είναι ο πρώτος που ανακάλυψε τον κ. Σιμπιλίδη». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top