Μπακογιάννης σε Τσίπρα: Ανήκουμε στην ίδια γενιά, έλα να συστρατευτούμε

"Είναι η ώρα της εθνικής Ελλάδος"τόνισε απ'την Λαμία ο περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας

​Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης επισήμανε το Σάββατο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία, όπου απηύθυνε χαιρετισμό μετά την ομιλία του κ.Τσίπρα.

«Άκουσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Πρόεδρου. Επιτρέψτε μου βέβαια να σημειώσω πως ο προγραμματικός λόγος σ��η Ελλάδα της κρίσης οφείλει να μην εστιάζει μόνο στο “τι” θέλουμε να πετύχουμε - αλλά κυρίως στο “πώς” θα το πετύχουμε» είπε και πρόσθεσε «Εσείς κι εγώ ανήκουμε στην ίδια γενιά.Ανήκουμε στην πλέον μορφωμένη γενιά που έχει ποτέ πατήσει αυτά τα χώματα και στην πλέον Ευρωπαϊκή – μπορεί το χαρτζιλίκι μας να ήταν σε δραχμές αλλά οι μισθοί μας ήταν πάντα σε ευρώ. Ανήκουμε δυστυχώς και στη πρώτη γενιά από τη σύσταση του ελληνικού κράτους που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη».

«Τώρα είναι η ώρα της εθνικής Ελλάδος. Τώρα είναι η ώρα της συστράτευσης και της ενότητας. Τώρα είναι η ώρα να παραμερίσουμε τις όποιες κομματικές σκοπιμότητες. Ας μην πριονίζουμε το κλαδί στο οποίο όλοι μαζί καθόμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο περιφερειάρχης προειδοποίησε δε ότι «όλοι βλέπουμε ένα φως στο βάθος του τούνελ... Αρχίζω δυστυχώς πια να φοβάμαι όμως πως δεν είναι κάτι παραπάνω από το τρένο που έρχεται να μας πλακώσει».

ΒΙΝΤΕΟ Lamia Report

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top