Κουβέλης: Αποδείχθηκαν μεγαλοστομίες τα περί εξόδου από το Μνημόνιο

«Παράταση του προγράμματος σημαίνει παράταση των πολιτικών της ύφεσης»

Κουβέλης: Αποδείχθηκαν μεγαλοστομίες τα περί εξόδου από το Μνημόνιο
Επίθεση στη κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και το ενδεχόμενο παράτασης του Μνημονίου εξαπέλυσε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος έκανε λόγο για «κυβερνητικές μεγαλοστομίες» όσον αφορά τα περί εξόδου από το Μνημόνιο.

«Παράταση του Μνημονίου σημαίνει παράταση των πολιτικών που εγκλώβισαν τη χώρα στην ύφεση, απογείωσαν την ανεργία και τραυμάτισαν σοβαρά την κοινωνική συνοχή. Όσα διαδραματίστηκαν στο Παρίσι και όσα κυοφορούνται στην Αθήνα αποδεικνύουν πόσο σχέση είχε με την πραγματικότητα η αφήγηση του "success story" και οι κυβερνητικές μεγαλοστομίες περί τέλους των μνημονίων» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για απαράδεκτη στάση από πλευράς τρόικας, προσθέτοντας πως «αναπαράγει τους γνωστούς νεοφιλελεύθερους φανατισμούς, οδηγεί τα πράγματα με σκληρότητα στα άκρα και υπονομεύει την ευρωπαϊκή συνοχή».

«Στις συνθήκες που διαμορφώνονται, η κυβέρνηση οφείλει να καταστήσει σαφές στους δανειστές ότι τα όρια και οι αντοχές του ελληνικού λαού έχουν προ πολλού εξαντληθεί και να αντιληφθεί ότι η συντήρηση των ασκούμενων πολιτικών ενθαρρύνει την εκδήλωση νέων απαιτήσεων από την πλευρά της τρόικας» κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top