Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση με την τρόικα

Χαρδούβελης: «είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συγκλίνουμε»

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση με την τρόικα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική αντιπροσωπεία και τους εκπροσώπους της τρόικας, οι οποίες διεξάγονται στο κτίριο της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΟΟΣΑ.


Οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, υπολογίζεται ότι θα κρατήσουν έως πολύ αργά το βράδυ.

Αύριο Τετάρτη η έναρξη των συζητήσεων προβλέπεται από τις 8 το πρωί, με στόχο την ολοκλήρωσή τους μέσα στην ημέρα. Παρ' όλα αυτά δεν αποκλείεται να συνεχισθούν και την Πέμπτη εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Προσερχόμενος στο κτίριο της ελληνικής αντιπροσωπείας, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης εξέφρασε την αισιοδοξία του.

«Είμαστε αισιόδοξοι πως θα συγκλίνουμε» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι το βασικό ζητούμενο είναι η ελληνική οικονομία να συνεχίσει να αναπτύσσεται παραμένοντας στο δρόμο της δημοσιονομικής εξυγίανσης και εφαρμόζοντας όλες τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Στην ομάδα συμμετέχουν επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Oικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, ο γενικός γραμματέας Τάσος Αναστασάτος, ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννης Βρούτσης και ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από το γραφείο του πρωθυπουργού συμμετέχουν οι σύμβουλοι Χρύσανθος Λαζάριδης και Σταύρος Παπασταύρου, από δε το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top