Με τον ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες συντάσσεται η Τζάκρη

«Πατριωτικό μου καθήκον η ενίσχυση του προοδευτικού χώρου»

Με τον ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες συντάσσεται η Τζάκρη

Με τον ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες συντάσσεται η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Η ίδια, στη δήλωσή της, αν και δεν αναφέρεται ρητά σε ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι θεωρεί «πατριωτικό καθήκον την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».

Η κ. Τζάκρη είχε συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και το καλοκαίρι, στις κινητοποιήσεις του κόμματος για τη ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, η πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου δήλωσε:

«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε ό��α τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι' αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας είχε συναντηθεί πριν λίγες ημέρες και με την ανεξάρτητη βουλευτή (πρώην ΑΝΕΛ) Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top