Βουδούρης: δεν έχουν κοινή θέση για την εκλογή Προέδρου οι Ανεξάρτητοι

Υπονοούμενα για διολίσθηση Μουτσινά στις «κυβερνητικές θέσεις»

«Δεν υπάρχει κοινή θέση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, διότι οι αφετηρίες και οι στοχεύσεις μας είναι τελείως διαφορετικές» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης αναφορικά με το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Βουδούρης υποστήριξε ότι ο συντονιστής της Ομάδας των Ανεξαρτήτων βουλευτών Πάρις Μουτσινάς, με αφορμή το ζήτημα συγκρότησης κυβέρνησης εθνικού σκοπού και αποφυγής των πρόωρων εκλογών που φέρεται να υποστηρίζει μαζί με άλλους ανεξάρτητους βουλευτές, έχει διολισθήσει «προς κυβερνητικές θέσεις, στήριξης στην ουσία αυτής της κυβέρνησης και προσπάθεια αποτροπής των εκλογών».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Πραγματικά εκπλήσσομαι και στεναχωριέμαι γιατί βλέπω το φίλο μου τον Πάρι Μουτσινά να προσπαθεί μέσω αυτής της συντονιστικής αρμοδιότητας που του έχουμε εμπιστευθεί να προσπαθεί να περάσει μια γραμμή».

Ερωτηθείς αν βλέπει να είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Βουδούρης υπογραμμίζει:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει, ακούγονται πολλά και προφανώς θα γίνονται διάφορα στο παρασκήνιο, μην είμαστε αφελείς. Η κυβέρνηση προφανώς θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να προσεγγίσει διάφορους βουλευτές και προφανώς από τους ανεξάρτητους. Τώρα έχουμε δει και στο παρελθόν καταστάσεις αντίστοιχες και θα ήταν τελείως αφελές να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και τώρα. Αλλά εν πάση περιπτώσει και να το έχει κάνει, σε προσωπικό επίπεδο είναι αυτονόητο δικαίωμά του, δεν μπορεί όμως να μιλάει εξ ονόματος της κοινοβουλευτικής ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top