Π. Σκουρλέτης: «Μία στο εκατομμύριο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

«Η κυβέρνηση δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα αν νομίζει ότι θα επανεκλεγεί»

Π. Σκουρλέτης: «Μία στο εκατομμύριο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

​Την βεβαιότητά του ότι δεν θα βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι θα κερδίσει τις εκλογές, δεν έχει επαφή με αυτό που συμβαίνει», είπε και αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μ. Γλέζου ότι υπάρχει πιθανότητα να εκλεγεί Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή τόνισε:

«Η πιθανότητα αυτή είναι μία στο εκατομμύριο και αν συμβεί αυτό θα είναι μια ακραία έκφανση της διαφοράς μεταξύ του κοινοβουλίου και των απαιτήσεων της κοινωνίας».

Ο κ. Σκουρλέτης, επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι επενδύει στο φόβο για να συνεχίσει την πολιτική της και πρόσθεσε ότι «τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί είναι το σκληρό πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά και όχι αμιγώς της τρόικας, καθώς έχουν συνομολογηθεί μεταξύ Αθήνας και δανειστών».

Όσο για την διαπραγματευτική γραμμή που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές σε περίπτωση που βγει κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως το πρόβλημα είναι ο ακραίος ηγεμονικός φιλελευθερισμός και πως η επιλογή είναι μεταξύ του «να αποδεχθούμε τη μοίρα μας ή να δώσουμε τη μάχη με το κεφάλι ψηλά».

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι όταν γίνουν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νικητής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top