Προειδοποίηση Σόιμπλε: η Ελλάδα να εφαρμόσει πρώτα τις μεταρρυθμίσεις

Πριν την επιστροφή στις αγορές…

Προειδοποίηση Σόιμπλε: η Ελλάδα να εφαρμόσει πρώτα τις μεταρρυθμίσεις

Να εφαρμόσει πρώτα τις μεταρρυθμίσεις πριν επιστρέψει στις αγορές ζητά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε σχετι��ά με την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του σημερινού Ecofin, ο Σόιμπλε ανέφερε ότι η εξέταση της πορείας του προγράμματος δεν μπορεί ακόμη να ολοκληρωθεί, επειδή σημαντικό μέρος των μεταρρυθμίσεων δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί.

«Απευθύναμε όλοι έκκληση στην Ελλάδα να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν το πρόγραμμα» ανακοίνωσε ο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, ο οποίος συμπλήρωσε ότι αυτό είναι προϋπόθεση για οποιαδήποτε συζήτηση.

Πρόσθεσε πάντως ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες, χωρίς όμως να βρίσκεται σε ένα σημείο στο οποίο έχει εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος.

Το ΥΠΟΙΚ της χώρας μας πάντως φέρεται να επιβεβαιώνει ανεπισήμως ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί το review, πριν επιτευχθεί συμφωνία, αλλά και χαρακτηρίζει θετικό ότι συζητείται πλέον η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν. Εξακολουθεί επίσης να αποκλείει το ενδεχόμενο νέων μέτρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top