Φ. Κουβέλης: «Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο»

Ζήτησε τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών

Φ. Κουβέλης: «Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο»

​Την εκτίμησή του ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά από την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια.

«Οι εκλογές θα γίνουν, ως φαίνεται, τον μήνα Μάρτιο, στη συνταγματικά προβλεπόμενη χρονική στιγμή, λόγω μη συμφωνίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν είναι στις προθέσεις του να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απάντησε:

«Συζητώ με τους πάντες, αλλά η καλύτερη συζήτηση είναι στο επίπεδο που προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά, στο επίπεδο του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών».

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, ο κ. Κουβέλης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ώστε να υπάρξει συνεννόηση για την αναδιάρθρωση του χρέους.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι τα κόμματα θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις αντιπαραθέσεις τους, ώστε να αναζητηθεί κοινός πολιτικός τόπος για τη διαπραγμάτευση του χρέους, καθώς όπως είπε, αν δεν συμβεί αυτό τα αποτελέσματα θα είναι δυσμενή για την κοινωνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top