Βενιζέλος: Εκλογές το 2016 για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια

«Αναζητούμε τους 180 για ΠτΔ. Ποιος μας έχει πει ότι υπάρχουν οι 121;»

Βενιζέλος: Εκλογές το 2016 για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια
Με τη φράση «η Δημοκρατική Παράταξη είναι ήδη μια πραγματικότητα, είναι ήδη μία πολιτική οντότητα και αυτό είναι η πρώτη μας επιτυχία» τέλειωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την ομιλία του με την οποία ολοκληρώθηκε η διήμερη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο τρίτος πόλος είναι εφικτός και σπάει «τον μικρό στείρο διπολισμό που είναι τεχνητός», σημειώνοντας ότι κάθε πολίτης πρέπει να έρθει ενώπιον των ευθυνών γιατί «προτού ζητήσουμε από τους εταίρους να σεβαστούν τις θυσίες μας, πρέπει να τις σεβαστούμε εμείς».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ��ια άλλη μία φορά πως «οι εκλογές πρέπει να γίνουν το 2016 για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια», ενώ έστειλε μήνυμα σε όποιον τις προκαλέσει νωρίτερα, σημειώνοντας πως σε αυτή την περίπτωση οι εκλογές θα κριθούν προεκλογικά.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο γνωστό θέμα με τους 180 βουλευτές και αν μπορεί η κυβέρνηση να συγκεντρώσει αυτό τον αριθμό, αναρωτήθηκε: «Ποιος μας έχει πει ότι υπάρχουν οι 121 βουλευτές εναντίον; Εκτός αν η αξιωματική αντιπολίτευση υπολογίζει στις ψήφους της Χρυσής Αυγής».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών έθεσε δύο προτεραιότητες: Η μία είναι η ολοκλήρωση της προσπάθειας διαπραγμάτευσης και η αλλαγή σελίδας και η άλλη η διαμόρφωση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης ως αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top