Α. Γεωργιάδης: «Δούλεμα χοντρό για τις καθαρίστριες»

Σκληρή επίθεση στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρ. Δούρου

Α. Γεωργιάδης: «Δούλεμα χοντρό για τις καθαρίστριες»

​Σκληρή επίθεση εναντίον της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου με αφορμή το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος, ότι ανέθεσε την καθαριότητα του κτιρίου της Περιφέρειας σε ιδιώτες και όχι στις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης.

«Βγαίνω από τα ρούχα μου… Πρόκειται για δούλεμα χοντρό, η Περιφερειάρχης όχι μόνο δεν ακύρωσε τον διαγωνισμό του Σγουρού για την πρόσληψη ιδιωτικού συνεργείου για τον καθαρισμό των κτιρίων της Περιφέρειας, αλλά τον συνέχισε και τον κατακύρωσε κιόλας», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα δεν δίστασε να κατακεραυνώσει συλλήβδην τον ΣΥΡΙΖΑ που στο π��ρελθόν είχε ταχθεί εναντίον των συγκεκριμένων εταιρειών καθαρισμού.

«Πόσες φορές, σε 50 εκπομπές, είδα να κατακεραυνώνουν οι Συριζαίοι αυτές τις εταιρείες κάνοντας λόγο για “σύγχρονο δουλεμπόριο κ.λ.π”... Η κ. Δούρου αναθέτει λοιπόν σε ιδιωτική εταιρεία τον καθαρισμό των κτιρίων ενώ είχε αλυσοδεθεί μαζί με τις καθαρίστριες, μιλάμε για δούλεμα χοντρό», είπε και πρόσθεσε:

«Όταν έβγαινε το έκτακτο δελτίο καιρού, η περιφέρεια κινητοποιούσε τα συνεργεία και τις αντλίες στα συγκεκριμένα σημεία που υπάρχει πρόβλημα εκ των προτέρων, η κ. Δούρου δεν το έκανε, ίσως λόγω απειρίας. Η περιφέρεια ήταν παντελώς απούσα. Φανταστείτε πώς θα αντιδρούσε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν περιφερειάρχης ο Σγουρός. Τώρα ούτε ανακοίνωση δεν έβγαλε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top