Ξεσηκ��θηκε η Βουλή:Οι Χρυσαυγίτες τα έβαλαν με τον Ελευθέριο Βενιζέλο!

Ο Γρέγος προσέβαλε τον μεγάλο ηγέτη και έγινε χαμός

Ξεσηκώθηκε η Βουλή:Οι Χρυσαυγίτες τα έβαλαν με τον Ελευθέριο Βενιζέλο!

​Την ώρα που ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος ζητά την παραπομπή στο εδώλιο του κατηγορούμενου σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος Αντώνης Γρέγος συνεχίζει να προκαλεί πιάνοντας στο στόμα του τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Κατά την συζήτηση στην Βουλή για την συμπλήρωση 150 ετών από την γέννηση του μεγάλου ηγέτη, ο κ.Γρέγος χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «υπερτιμημένη» την προσωπικότητα Ελευθέριου Βενιζέλου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Σώματος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του Ελευθέριου Βενιζέλου, λέγοντας ότι η αποτίμηση της ιστορίας του είναι αντιφατική, καθώς δεν έχει μόνο θετικά σημεία αλλά και πολλά αρνητικά και ότι η συμβολή της κυβέρνησής του στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης είναι υπερτιμημένη, ενώ τον κατηγόρησε ότι πολλές φορές εξυπηρέτησε συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων.

Η προκλητική τοποθέτηση του κ. Γρέγου προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παριστάμενων βουλευτών και κυρίως όσων κατάγονται από την Κρήτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top