Παραιτήθηκε και ο γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής του Δικαιοσύνης

Φήμες ότι θα πολιτευτεί ο Μαρίνος Σκανδάμης

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης.

Στην επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο κ. Σκανδάμης κάνει μια σύντομη αναδρομή στο έργο του, επισημαίνει ότι ο υπερπληθυσμός στα σωφρονιστικά καταστήματα παραμένει έντονο πρόβλημα και τονίζει ότι οι λόγοι της παραίτησης του είναι προσωπικοί.

«Αποχωρεί από το Υπουργείο ένας αγαπητός συνεργάτης με τον οποίο δουλέψαμε σκληρά τα τελευταία δυο χρόνια. Ο Μαρίνος Σκανδάμης, είναι ένας σοβαρός επιστήμονας, με μεγάλη εμπειρία και δημιουργικότητα, που αφήνει το στίγμα του στο έργο του Υπουργείου μας. Του εύχομαι καλή συνέχεια στη ζωή του και κάθε επιτυχία στις επιλογές του» δήλωσε ο ��. Αθανασίου από την πλευρά του για τον -επί 5 χρόνια- γενικό γραμματέα του υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σε συνδυασμό με τις πρόσφατες παραιτήσεις άλλων τριών γενικών γραμματέων για να πολιτευτούν, οι φήμες για πιθανή κάθοδο και του κ. Σκανδάμη στις επερχόμενες εκλογές έχουν ήδη ξεσπάσει…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top