Α. Παπαρήγα: ονειρώξεις και φαντασιώσεις οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ!

«Σύγκρουση με happening στην πλατεία Συντάγματος δεν γίνεται»

Α. Παπαρήγα: ονειρώξεις  και φαντασιώσεις οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ!

Ονειρώξεις και ονειροφαντασιώσεις χαρακτήρισε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ η επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την ομιλία της στη Βουλή, επί της πρότασης της κυβέρνησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

«Με 2,5 εκατομμύρια ψηφοφόρους και με προοπτική εξουσίας τα συνδικάτα θα έπρεπε να σφύζουν από ζωή… Αν ήταν να συγκρουστείτε θα έπρεπε να προετοιμάσετε αυτό τον κόσμο στον τόπο δουλειάς για να σας στηρίξει σε αυτή τη σύγκρουση. Πως θα το κάνετε αυτό, με happening στην πλατεία Συντάγματος;» αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για το δημόσιο χρέος η κ. Παπαρήγα ανέφερε:

«Μας έχετε ζαλίσει με το θέμα του χρέους. Το χρέος είναι πραγματικότητα, αλλά τα δάνεια δεν έγιναν για παροχές στον λαό, έγιναν για το κεφάλαιο, για εξοπλισμούς στον στρατό, για συγκεκριμένα πράγματα. Εμείς δεν αναγνωρίζουμε το χρέος γιατί δεν αφορά τον λαό».

Η επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ κατηγόρησε ακόμα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η πρότασή του για αλλαγή πορείας εντός της ΕΕ δεν μπορεί να έχει εφαρμογή και ισχυρίσθηκε ότι μόνο το ΚΚΕ διατηρεί τον ριζοσπαστισμό του. « Έχετε διαφορετικές συνταγές, ναι. Η ΝΔ λέει λιτότητα και ανάπτυξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει λιτότητα και ανάπτυξη. Αυτά υπήρχαν πάντα».

Σχολίασε ακόμη συγκεκριμένες προτάσεις της Κουμουνδούρου:

«Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει επίδομα για να νοικιάσουν σπίτια σε υποβαθμισμένες περιοχές 20.000 άτομα . Αυτό είναι το πρόβλημα; Χαλάτε τον κόσμο για 20.000 άτομα;».

Δεν παρέλειψε π��ντως να υπαινιχθεί απευθυνόμενη στην κυβερνητική πλειοψηφία ότι είχε «χαϊδέψει» στο παρελθόν τον ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 4%, μας είχατε ζαλίσει εμάς του ΚΚΕ, “που αλλάξανε γνώμη , που εκσυγχρονίσθηκαν ενώ εμείς μείναμε σταλινικοί κλπ" , τώρα ανακαλύψατε ότι είναι κομμουνιστές και απειλούν το σύστημα. Αυτό δείχνει την εξαχρείωση» υποστήριξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top