Ρ. Μακρή: «Παραμένω βουλευτής Κοζάνης. Σενάρια ότι πάω στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ρ. Μακρή: «Παραμένω βουλευτής Κοζάνης. Σενάρια ότι πάω στον ΣΥΡΙΖΑ»

​Μία μέρα μετά τη διαγραφή της από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, ξεκαθάρισε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι όσα ακούγονται για προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σενάρια που διαδίδει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και συγκεκριμένοι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ.

Η κα Μακρή τόνισε ότι δεν επιθυμεί να ανήκει σε ένα πολιτικό σχήμα που έχει παραβιάσει τις θέσεις του και δήλωσε:

«Εγώ παραμένω βουλευτής της Κοζάνης. Θα συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου, αυτά είναι σενάρια δικά τους, τα έλεγε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. με διαρροές στα μέσα ενημέρωσης. Θα το δω πολιτικά, δέχομαι μηνύματα από τη βάση που μου λένε ότι είναι κοντά μου οι πολίτες».

Μάλιστα υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους της ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

«Υπόσχομαι στον κόσμο που με στηρίζει ότι δεν θα ψηφίσω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν θα συνεργαστώ με κανένα κόμμα όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν το μνημόνιο και τα μέτρα. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ», είπε.

Τέλος άφησε αιχμές για τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και επανέλαβε όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook «περί επιστροφής στο μεγάλο μαντρί».

«Είναι ύποπτοι γιατί δεν έχουν αιτιολογία για την διαγραφή μου. Έθεσα τους όρους μου και δεν τους δέχθηκαν και όλη τους η στάση δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Εγώ τους εύχομαι καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί», είπε.

Απευθυνόμενη δε στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο δήλωσε:

«Να ξέρει ο κ. Καμμένος ότι για το πολιτικό μέλλον ��ου καθενός αποφασίζει ο Ελληνικός Λαός, αυτός θα αποφασίσει εάν εγώ θα πάω στο σπίτι μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top