ΣΥΡΙΖΑ: Βρίσκονται σε πανικό. Δεν μπορούν να κυβερνήσουν

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση από τον Γ.Σταθάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Βρίσκονται σε πανικό. Δεν μπορούν να κυβερνήσουν

​Την ώρα που στην Κουμουνδούρου οι συσκέψεις και οι συζητήσεις για την κεντρική στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας εν όψει της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δίνουν και παίρνουν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης από τα Ιωάννινα όπου βρίσκεται, εξαπολύει νέα επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

«Η κυβέρνηση προφανώς, λειτουργεί υπό συνθήκες πανικού, προσπαθώντας να δώσει παράταση ζωής στην πολιτική την οποία εφαρμόζει και από την οποία, από ότι διαφαίνεται, δεν υπάρχει δυνατότητα απόκλισης και προσπαθεί να αναβάλει τη στιγμή στην οποία είναι προφανές, διότι αυτό έχει ανάγκη ο τόπος, τη στιγμή των εθνικών εκλογών που θα αποτυπώσει τον πραγματικό συσχετισμό δυνάμεων και τις επιθυμίες του ελληνικού λαού» είπε ο κ.Σταθάκης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση ουσιαστικά αδυνατεί να κυβερνήσει.

«Η ίδια η κίνηση της κυβέρνησης υποδηλώνει την αδυναμία της να συνεχίσει να κυβερνά υπό πραγματικές συνθήκες. Προφανώς το κάνει προκειμένου να αποκτήσει ολιγόμηνη παράταση, διαφορετικά δεν θα έμπαινε σε αυτήν τη διαδικασία. Θεωρώ, όμως, πως τα πολιτικά δεδομένα είναι σαφώς υπέρ της ιδέας ότι υπάρχει πλήρης δυσαρμονία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην πολιτική βούληση των Ελλήνων πολιτών» πρόσθεσε ο κ.Σταθάκης.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top