Παυλόπουλος: Ας υποθέσουμε ότι κάνουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ…

«Δεν θα υπήρχε κανένα σημείο σύγκλισης» - Τι λέει για τις επιστροφές στελεχών στη ΝΔ

Παυλόπουλος: Ας υποθέσουμε ότι κάνουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ…
Την εκτίμηση ότι ακόμη και αν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούσαν να συγκυβερνήσουν, δεν θα υπήρχε κανένα σημείο σύγκλισης εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

«Κάτι τέτοιο δεν είναι βούληση του λαού. Το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Ακόμη κι όμως αν ήταν, δεν θα υπήρχαν σημεία σύγκλισης. Δεν υπάρχoυν μεταξύ των κομμάτων, ακόμη και μεταξύ των συγγενών κομμάτων σημεία επαφής και συνεννόησης. Ο ελληνικός λαός όταν κάνει την επιλογή του μπροστά στην κάλπη θα πρέπει να ξέρει ότι η επιλογή του αυτή θα είναι μια κυβέρνηση που θα πρέπει να κυβερνήσει αυτό τον τόπο» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας πως για τη χώρα η ΝΔ εξακολουθεί να είναι πυλώνας σταθερότητας.

Ο κ. Παυλόπουλος ξεκαθάρισε πως το μεσαίο χώρο σήμερα τον εκφράζει μόνο η ΝΔ, ενώ αναφορικά με τον Κώστα Καραμανλή και τις εσωκομματικές διεργασίες που φέρνουν και πάλι το όνομά του στο προσκήνιο ο κ. Παυλόπουλος ξεκαθάρισε: «Δεν καταλαβαίνω αυτό που λένε “καραμανλικό μπλοκ”, όλοι έχουμε έναν πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, κι έναν πρώην πρωθυπουργό. Τα δύο αυτά πρόσωπα είναι για όλους μας. Στην παράταξη της Ν.Δ. τιμούμε το παρελθόν μας και τα πρόσωπά του».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο επιστροφής πρώην στελεχών στη ΝΔ, ο πρώην υπουργός είπε: «Αυτό είναι θέμα του κ. Σαμαρά. Δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή, είναι σαν να συμβουλεύω τον Σαμαρά και ποτέ δεν είχα αυτό το ρόλο στην πολιτική».

Τέλος, σχετικά με τις προεδρικές εκλογές, ο κ. Παυλόπουλος σημειώσει πως δεν βλέπει «πως συνταγματικώς και με ποια αιτιολογία θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας πριν από την 1η Ιανουαρίου». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top