Βολές Πανούση για ΔΗΜΑΡ: Θα πάω στο Συνέδριο αλλά απαισιόδοξα

«Μοιάζει με φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής του Κουβέλη»

Βολές Πανούση για ΔΗΜΑΡ: Θα πάω στο Συνέδριο αλλά απαισιόδοξα
Την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ γνωστοποίησε ο Γιάννης Πανούσης, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για «φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής» του Φώτη Κουβέλη και των «αυλικών» του.

«Αν ήμουν ο κ. Κουβέλης δεν θα κατέβαινα υποψήφιος. Εκκρεμεί αυτή τη στιγμή η παραίτησή του και πρέπει να διαχειριστεί τι; Το 0,5%; Το 0,7% Το 1%; Θα γίνει, λέει, ολική επαναφορά… Με ποιους; Με ποιο χρονοδιάγραμμα; Με ποιο πολιτικό χρόνο; Άρα, μοιάζει να είναι σαν αυτοσκοπός, ένα συνέδριο με φρου-φρου κι αρώματα που ακούγονται γενικώς, ότι πρέπει να επιζήσει η Ανανεωτική Αριστερά για το έθνος κτλ., και θα συζητήσει την επανεκλογή του κ. Κουβέλη, ο οποίος είχε παραιτηθεί. Διαφορετικά, δεν θα υπήρχε λόγος να έχει παραιτηθεί! Άρα, δεν έπρεπε να γίνει. Δεν έπρεπε να γίνει έτσι, έπρεπε να γίνει αλλιώς, στο μεσοδιάστημα μεταξύ των ευρωεκλογών και σήμερα και να έχουν αλλάξει όλα» δήλωσε στον Βήμα FM σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ακόμη πιο σκληρές εκφράσεις και ξεκαθάρισε ότι θα ελάμβανε διαφορετική απόφαση εάν δεν ήταν υποψήφιος ο κ. Κουβέλης: «Εγώ, αυτή τη δημοκρατικοφάνεια του "ό,τι πει το συνέδριο", λες και δεν στήνονται συνέδρια ή όλα έρχονται με διαφάνεια, θεωρώ ότι μοιάζει με φάρσα. Μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής όλων αυτών των αυλικών ή των ηγεσιών. Δεν θα είμαι εκεί. Είναι ξεκάθαρο. Αν έφευγε ο κ. Κουβέλης και δεν ��ταν υποψήφιος, θα ήταν ένα θέμα προς συζήτηση». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top