Ξέσπασμα Κουμουτσάκου κατά Δούρου: «Βάζετε πλάτη στα λαμόγια! »

Κεραυνοί κατά της περιφερειάρχη για την αντίθεση στην αξιολόγηση

Ξέσπασμα Κουμουτσάκου κατά  Δούρου: «Βάζετε πλάτη στα λαμόγια! »

Ξέσπασε κατά της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Ο κ. Κουμουτσάκος, με αφορμή την εντολή της κ. Δούρου προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο σχετικά με τηναξιολόγηση, την κατηγόρησε για μεταφορά της πολιτικής ατζέντας του κομματικού της χώρου και διευκρίνισε ότι εάν υπάρξει πρόθεση ψηφοφορ��ας για μη εφαρμογή του νόμου η παράταξή του θα αποχωρήσει.

«Εδώ δεν είμαστε συνέλευση, ούτε συνδικαλιστικό όργανο, ούτε μη κυβερνητική οργάνωση. Είμαστε αιρετή Περιφέρεια που οφείλει να εφαρμόζει τους νόμους του κράτους. Είναι ευκαιρία με την αξιολόγηση να ξεχωρίσει την ήρα των λαμογιών από το στάρι των αποδοτικών δημοσίων υπαλλήλων» είπε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ρώτησε ακόμα την κ. Δούρου: «Τι προσπαθείτε να κάνετε εδώ; Να βάλετε πολιτική πλάτη και να στηρίξετε τα λαμόγια;» προκαλώντας μάλιστα την αντίδραση μερίδας εργαζομένων που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση. Δεν πτοήθηκε όμως και συνέχισε: «Έχετε αντίρρηση; Δεν ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν οι απατεώνες, οι πλαστογράφοι και οι απατεωνίσκοι; Ποιούς καλύπτετε; Βάζετε πλάτη σε λαμόγια. Καλύπτετε τα λαμόγια».

Πάντως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Περιφερειάρχης Γ. Σγουρός επανέλαβε την αντίθεσή του στην αξιολόγηση και υπενθύμισε την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου επί θητείας του ως Περιφερειάρχης, σύμφωνα με την οποία υπάρχει αντικειμενική αδυναμία εφαρμογής της αξιολόγησης μέχρι την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα του νόμου. Υποστήριξε ακόμη ότι ο νόμος Μητσοτάκη για την αξιολόγηση έχει σοβαρά νομικά κενά και ζητήματα συνταγματικότητας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top