Δεν τους έφταναν τα αναδρομικά, ζήτησαν και άλλα 30.000 ευρώ απ’ την Βουλή

Δεν χορταίνει λεφτά η Ένωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών

Δεν τους έφταναν τα αναδρομικά, ζήτησαν και άλλα 30.000 ευρώ απ’ την Βουλή

Πένεται και η Ένωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών, και ευτυχώς που υπάρχει η Βουλή για να τους συνδράμει. Με απόφαση του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη δίνονται εν μέσω κρίσης... 30.000 ευρώ στην συγκεκριμένη Ένωση "για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών".

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη της Ένωσης είναι πολλοί τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές οι οποίοι έχουν απαιτήσει από το δημόσιο, έχουν προσφύγει στα δικαστήρια και έχουν εισπράξει… αναδρομικά ύψους ακόμη και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ – κάποιοι μάλιστα όχι μόνο μία φορά!!! Παρόλα αυτά ο σύλλογός τους δεν έχει χρήματα και αναγκάζεται να παρακαλεί το… ελληνικό δημόσιο και πιο συγκεκριμένα τη Βουλή για νέα οικονομική βοήθεια. Έτσι, με επιστολή τους στις 28 Αυγούστου 2014 ζήτησαν οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών και πέτυχαν να βάλουν στο ταμείο τους 30.000 ευρώ. Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής, στην κοινοβουλευτική διαφάνεια.

Και όλα αυτά την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες υποφέρουν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο δεν παίρνουν αναδρομικά, αλλά η εφορία τους δεσμεύει ότι έχουν και δεν έχουν!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top