Νέα παρέμβαση Μιχαλολιάκου απ’την φυλακή

"Η αλήθεια θα φανερωθεί και θα αποδειχθεί η βρώμικη πολιτική σκοπιμότητα"

Νέα παρέμβαση Μιχαλολιάκου απ’την φυλακή

​Νέα παρέμβαση από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με αφορμή τα νέα στοιχεία για τις δράσεις και τα στελέχη του κόμματος του που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Με παλαιά υλικά, τα οποία εμφανίζουν ως νέες αποκαλύψεις συνεχίζουν οι συκοφάντες το έργο τους» υποστήριξε ο αρχηγός του ναζιστικού κόμματος και πρόσθεσε «χρησιμοποιώντας παράνομα στοιχεία της δικογραφίας, η οποία υποτίθεται ότι είναι απόρρητη, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος ασύδοτοι από την Δικαιοσύνη συνεχίζουν το βρωμερό τους έργο εναντίον της Χρυσής Αυγής».

Ο κ.Μιχαλολιάκος αναφερόμενος σε όσους κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, μίλησε για «Ιούδες, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν έχουν να πουν τίποτε, αγαπημένα παιδιά του συστήματος και αλήτες κοινού ποινικού δικαίου».

«Αλήθεια με αφορμή την εγκληματική επίθεση οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας στην Κρήτη η Δικαιοσύνη θα ασκήσει δίωξη κατά της ηγεσίας της ομάδος, όπως έκανε με την περίπτωση της Χρυσής Αυγής; Όχι βέβαια... Όπως δεν το έκανε σε πλείστες άλλες περιπτώσεις» τόνισε ο κ.Μιχαλολιάκος, εξαπολύοντας παράλληλα νέα επίθεση στα ΜΜΕ.

«Στο τέλος η Αλήθεια θα φανερωθεί και θα αποδειχθεί η βρώμικη πολιτική σκοπιμότητα της φυλακίσεως μας» εκτίμησε ο κ.Μιχαλολιάκος
«ΥΓ. Για την παράνομη απαγόρευση συγκεντρώσεως της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη, απαγορεύσεως η οποία παραβιάζει αυτό το ίδιο το Σύνταγμα δεν είχε να πει λέξη ουδείς από τους ψευτοδημοκράτες των φυλλάδων και των τηλεπαραθύρων. Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές!» κατέληξε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
Την ίδια ώρα, τα «πουλέν» του κ.Μιχαλολιάκου, Γ.Λαγός και Ν.Μίχος φέρονται να είχαν πάει σε εκδήλωση Χρυσαυγιτών με... αυτοκίνητο της Βουλής, ενώ και νέες συνομιλίες στελεχών του κόμματος σχετικά με τον Παύλο Φύσσα δημιουργούν αντιδράσεις.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top