Πιο χύμα.. πεθαίνεις: Οι απολαυστικές ατάκες Ψινάκη στην πρεμιέρα ως δήμαρχος

«Να πλένεστε & μην βρωμάτε» - «Ξέρω ότι θα προτιμούσατε να το ξύνετε. Και γω»

Πιο χύμα… πεθαίνεις!

Ο Ηλίας Ψινάκης στη πρώτη του μέρα ως δήμαρχος εμφανίστηκε με διάθεση για δουλειά και προσφορά, ωστόσο έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να απαρνηθεί το γνωστό του, χαρακτηριστικό στυλ και να υπακούσει σε καθωσπρεπισμούς.

Πολλές ήταν οι ατάκες του νέου δημάρχου Μαραθώνα, ο οποίος -μιλώντας στους εργαζόμενους του δήμου- τόνισε ότι το τρίπτυχο της επιτυχίας για αυτόν θα είναι ομοιογένεια, καθαρότητα και ευγένεια.

Ακολουθούν οι απολαυστικές ατάκες του κ. Ψινάκη :

- Για πέντε χρόνια και εσείς θα με φάτε στη μάπα και εγώ θα σ��ς φάω στη μάπα. Και εσείς θα προτιμούσατε να έχετε έναν δήμαρχο που να το ξύνει και να το ξύνετε και εσείς, και εγώ θα προτιμούσα να το ξύνω. Όλοι εάν θα μπορούσαμε να το ξύνουμε, θα το προτιμούσαμε.

- Δεν έχω τίποτα με κανέναν ό,τι και να ψήφισε, ό,τι και να είναι. Με εργαζόμενους δεν έχω ποτέ αντιπαλότητα.

- Πρέπει να είμαστε ευγενικοί. Και ο μουρλός να έρθει, και μια παρανοϊκή που λέει πίπες πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε κανονικά και με σεβασμό. Και όχι «άι φύγε από ‘δω», τηλέφωνο, τσίχλα, κλπ.. Σας ακούγεται λίγο υπερβολικό και λίγο μαλακία αλλά ξέρετε πόσο σημαντικό είναι;

- Γίνεται μια κλοπή στις υπηρεσίες του δήμου. Ο καθένας κλέβει ό,τι νερό θέλει, σβήνει για προεκλογικούς ή ψηφοθηρικούς λόγους ό,τι oφειλές θέλει και μετά χρωστά ο δήμος στην ΕΥΔΑΠ. Ένα μπουρδέλο με λίγα λόγια. Μάλλον όχι, τα μπουρδέλα έχουν τάξη. Ακατάστατο μπουρδέλο.

- Δεν μπορεί να δουλεύουν οι δύο και οι δώδεκα όχι: να είναι οι πέντε στο καφενείο και οι άλλοι επτά στον Γρ��γόρη.

- Δεν είμαι κάνα παιδάκι, αυγό ημέρας, να μην ξέρω τι μου γίνεται και να μάθω την 1η Σεπτέμβρη. Εγώ γουστάρω που είμαι εδώ, έχω τρέλα. Κρίνομαι στα γεράματα από όλη την Ελλάδα , επειδή γουστάρω. Στα γεράματα, ξέρετε, τρως φλασιές.

- Όλο το καλοκαίρι έτρεχα τα σ/κ σαν τον τρελό και έβρισκα επώνυμους από όλο τον πλανήτη που ήταν στα νησιά και είναι όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουν.

- Όσοι έχουν επαφή με κόσμο εννοείται πως πρέπει να είναι λουσμένοι, πλυμμένοι, να μην βρωμάνε. Από μόνοι τους να έχουν μια ομοιογένεια. Ώστε όταν έρχεται ο πολίτης να εξυπηρετηθεί να μην είμαστε σαν το τσίρκο Medrano. Βάζει η καθεμία ό,τι κουλό της γουστάρει.

- Θα με φωνάζετε Ηλία. Μη λέτε δήμαρχο, απαγορεύεται, Εγώ είμαι μάνατζερ, Το «δήμαρχε» σε αυτές τις καταστάσεις δεν είναι κοπλιμέντο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top