Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ «ένας ψυχίατρος για τον Παπανδρέου» κατέβηκε άρον άρον

Τι συνέβη στην Χαριλάου Τρικούπη μετά τις αποδοκιμασίες στον Βενιζέλο

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ «ένας ψυχίατρος για τον Παπανδρέου» κατέβηκε άρον άρον

​Στην αντεπίθεση πέρασε για… λίγα μόνο λεπτά το ΠΑΣΟΚ μετά από τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Ζάππειο από οπαδούς και φίλους του Γιώργου Παπανδρέου.

Μια σκληρή ανάρτηση ανέβηκε κατά λάθος για λίγη ώρα στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο Facebook μέσα όμως σε χρόνο dt έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αναστατώνοντας πολλούς εντός της Χαριλάου Τρικούπη.

«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες - τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!... Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ» ανέβηκε αρχικά στον λογαριασμό του facebook του σοσιαλιστικού κόμματος, ωστόσο λίγο αργότερα αντί για τον ψυχίατρο ήρθε η… διόρθωση!

Με ένα επεξηγηματικό μήνυμα ο αρθρογράφος των Νέων Βασίλης Δεληγκάρης έγραψε «Το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο post σχετικά με την εκδήλωση Ζάππειο. Ήταν μια προσωπική μου άποψη που εκ παραδρομής την ανέβασα στα social media του ΠΑΣΟΚ».

vasilis.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top