Βενιζέλος: θα σ��μβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην ανοικοδόμηση της Γάζας

«Χαιρετίζουμε την επίτευξη μόνιμης εκεχειρίας»

Τη διαβεβαίωση ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην ανοικοδόμηση της Γάζας παρείχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωση του για την μόνιμη εκεχειρία Ισραήλ-Παλαιστινίων.

«Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη συμφωνίας για την έναρξη μόνιμης εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας και εκφράζει την ελπίδα ότι η εκεχειρία αυτή θα είναι διαρκής και θα δημιουργήσει τις συνθήκες που θα επιτρέψουν την ταχεία ανοικοδόμηση της Γάζας, τη διέλευση της ανθρωπιστικής βοήθειας και την επανεκκίνηση της ειρηνευτικής διαδικασίας» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος συνεχάρη την αιγυπτιακή διπλωματία για την επίτευξη της εκεχειρίας.

«Η Ελληνική Κυβέρνηση επαναλαμβάνει την ετοι��ότητά της για την περίθαλψη τραυματιών, ιδίως παιδιών, και για την συμβολή της, με κάθε δυνατό τρόπο, στην ανοικοδόμηση της Γάζας , σε συνέχεια και της πρόσφατης εξαγγελίας για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας ύψους 500 χιλ. ευρώ μέσω της UNRWA για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών και την επισκευή του δικτύου ύδρευσης» κατέληξε ο υπουργός Εξωτερικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top