«Καρφιά» Ρακιντζή: Οι ίδιοι οι πολιτικοί παραβιάζουν τους κανόνες που θεσπίζουν

Οι «βόμβες» του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για 2 υποθέσεις

Για παρεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας που παραβιάζουν τους κανόνες που η ίδια θεσπίζει έκανε λόγο ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, παραθέτοντας δύο παραδείγματα σε συνέντευξή του στον Σκάι.

Αναφερόμενος σε εμπορικά καταστήμάτα στην περιοχή του Σχοινιά, ο κ. Ρακιντζής σημείωσε ότι επτά έχουν χτιστεί παράνομα και πρέπει να κατεδαφιστούν ωστόσο επεσήμανε ότι έχει περάσει τροπολογία η οποία παρατείνει για αρκετούς μήνες την κατεδάφισή τους.

Παράλληλα, ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης αναφέρθηκε και στην αποστολή αναπληρωτών καθηγητών σε σχολεία της επαρχίας, καταγγέλ��οντας την δημιουργία από ορισμένους διευθυντές σχολικών μονάδων μικρών τμημάτων, κάτω των 25 μαθητών που προβλέπει ο γενικός κανόνας, ώστε να απαιτούνται περισσότεροι εκπαιδευτικοί για την κάλυψη των διδακτικών ωρών.

«Έτσι καταπολεμούμε την ανεργία, αλλά αυξάνεται το κόστος και εξαντλούνται τα κονδύλια» κάνοντας λόγο για παράδειγμα κακής διαχείρισης.
Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top