Ολυμπιακό Χωριό: Αφού ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς, τώρα το καθαρίζουν!

Με την ευθύνη του ΟΑΕΔ οι επισκευές

Ολυμπιακό Χωριό: Αφού ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς, τώρα το καθαρίζουν!

Τα χρυσοπληρώσαμε και φορτωθήκαμε το χρέος τους, τα παρατήσαμε να σκουριάζουν, ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς και τώρα… τρέχουμε.

oak9.jpg

Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία των ολυμπιακών έργων στην Ελλάδα, για τα οποία έχει κάνει πολλάκις εκτενή ρεπορτάζ το STAR, τόσο για το υπέρογκο κόστος που κατεβλήθη και φορτώθηκε ο ελληνικός λαός όσο και για την εγκατάλειψη τους μετά το τέλος των Αγώνων.

oak4.jpg

Μετά από μία σειρά από «σκληρά» δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε διεθνή μέσα όπως η Mirror, η Bild και το Reuters που συνοδεύονταν από φωτογραφίες που δείχνουν ερήμωση, ο κρατικός μηχανισμός ενεργοποιήθηκε για να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα.

E81786C405451BBBA466C170C3442D1A.jpg

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού των γηπέδων, του κολυμβητήριου, και του περιβάλλοντος χώρου των κλειστών γυμναστηρίων του Ολυμπιακού Χωριού, οι οποίες ανήκουν πλέον στην ευθύνη του ΟΑΕΔ.
olimpiaka.jpg
Μέχρι και η ίδια η ΓΓΑ, παραδέχεται την άθλια κατάσταση των εγκαταστάσεων αναφέροντας ότι το κολυμβητήριο καθαρίστηκε από λάσπες, χρειάστηκε πλαστικές σχάρες, καθαρισμό στην υπόγεια δεξαμενή και απομάκρυνση των σκουπιδιών.

olimpiaka1.jpg

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι εργασίες καθαρισμού θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top