Ρένα Δούρου: Ήρθα να φέρω τα πάνω κάτω

"Δεν είμαι... δελφίνος μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ"

Την πρόθεση της να συγκρουστεί με συγκεκριμένα συμφέροντα εξέφρασε μεταξύ άλλων η νυν περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου η οποία έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Realnews.

«Το θέμα είναι η ρήξη με τα συμφέροντα και όχι η αντικατάστασή τους με άλλα» τόνισε.

Η κ. Δούρου τόνισε πως εκλέχτηκε για να φέρει «τα πάνω κάτω», χαρακτήρισε το σημερινό σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων ως «μήτρα παραγωγής σκανδάλων» και δεσμεύτηκε ότι η παράταξή της «θα τηρήσει τη νομιμότητα».

Σχολιάζοντας τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, η κ.Δούρου έβαλε «φρένο» στα όσα ακούστηκαν και διαβεβαίωσε ότι δεν αναδεικνύεται σε «δελφίνο».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ η επιτυχία δεν εκλαμβάνεται ως εφαλτήριο για αμφισβήτηση του προέδρου» είπε, τονίζοντας ότι «ο�� δικές μας λειτουργίες στηρίζονται στη συλλογικότητα».

Τέλος, σχολιάζοντας τα πολιτικά ανοίγματα του κ. Τσίπρα, δήλωσε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ η άσκηση πολιτικής δεν αποτελεί προσωποπαγή άσκηση αλλά συλλογική διαδικασία. Δεν είμαστε αρχηγικό κόμμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top