Άλλαξε δικηγόρο στο παρά πέντε ο Κασιδιάρης-Τι συνέβη με τον Σαράκη;

Ολοκληρώθηκε η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Άλλαξε δικηγόρο στο παρά πέντε ο Κασιδιάρης-Τι συνέβη με τον Σαράκη;

​Ερωτήματα προκαλεί η ξαφνική παραίτηση του συνηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη κ.Παύλου Σαράκη λίγες ώρες πριν την απολογία του βουλευτού της Χρυσής Αυγής για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην πλέον δικηγόρου του κ.Κασιδιάρη, η παραίτηση του κ.Σαράκη ήταν αποτέλεσμα διαφωνίας σχετικά με την γραμμή υπεράσπισης.

Τελικά ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στο Εφετείο με τον δικηγόρο του αρχηγού του κόμματος κ.Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος έχει αναλάβει και την υπεράσπιση της κυρίας Ζαρούλια, σύζυγο του Ν.Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Χ.Παππά.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η απολογία του κ.Κασιδιάρη και μετά τις δυο το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση για την τύχη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος ο κ.Κασιδιάρης πάντως μιλώντας στα ΜΜΕ λίγο πριν την απολογία του, έκανε λόγο για «πολιτική δίωξη» χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να προφυλακιστεί, καθώς όπως είπε κατηγορείται για κακούργημα και συγκεκριμένα για «δύο κυνηγετικές καραμπίνες» που όπως τόνισε κατείχε νόμιμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κασιδιάρης απολογήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο για τη βασική κατηγορία της δικογραφίας που αφορά το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top