Μοιράζει γλυκά (όχι βιβλία) για τον Δίδυμο γιόκα του και δουλεύει non stop ο Άδωνις

Φτυστός ο Γεωργιάδης θα είναι «στο στόμα» ο νέος διάδοχος βάσει αστρολογίας

Μοιράζει γλυκά (όχι βιβλία) για τον Δίδυμο γιόκα του και δουλεύει non stop ο Άδωνις

Την ώρα που πολλοί υπουργοί κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα εν όψει του επικείμενου ανασχηματισμού, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η σύζυγος του Ευγενία Μανωλίδου, όπως αναλυτικά γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.340 κιλών!

adonis.jpg

Το χαμόγελο και η χαρά του υπουργού δεν κρύβονται, αν και ο ίδιος επιθυμεί να κρατά χαμηλό προφίλ, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις και υπερβολικές αντιδράσεις! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κατά τα άλλα λαλίστατος κύριος Γεωργιάδης σήμερα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για το ευτυχές γεγονός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, μπορεί να μην υπήρχαν δηλώσεις, ωστόσο τα γλυκά (και όχι τα βιβλία που συνήθως μοιράζει) ήταν και είναι άφθονα στο υπουργείο Υγείας! Ο κύριος Γεωργιάδης που από την στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση δέχεται ευχές φρόντισε ώστε κανείς υπάλληλος του υπουργείου να μην μείνει παραπονεμένος και χωρίς κέρασμα!

glika.jpg

Το κινητό του υπουργού δεν σταματά λεπτό να χτυπά, καθώς πολλοί είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι που θέλουν να τον συγχαρούν και να του ευχηθούν τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειας, ωστόσο ο ίδιος τους έχει «γειώσει» όλους ή καλύτερα σχεδόν όλους λόγω των βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είναι τόσο φορτωμένο το πρόγραμμα του κ.Γεωργιάδη, που ο ίδιος αναγκάστηκε να αφήσει άρον άρον την αγαπημένη του στο μαιευτήριο και να επιστρέψει στο υπουργείο Υγείας για μια κρίσιμη σύσκεψη.

«Το μωρό… μωρό και η δουλειά δουλειά» σκέφτηκε προφανώς ο υπουργός, ο οποίος θεωρεί το θέμα κάτι πολύ προσωπικό για αυτό και τα πραγματικά του συναισθήματα θέλει να τα μοιράζεται μόνο με τους πολύ δικούς του ανθρώπους !

Το σίγουρο είναι ότι η οικογένεια Γεωργιάδη μεγάλωσε κατά ένα μέλος, μετρώντας πλέον τέσσερις άντρες (μαζί με τον Άδωνη) και δύο γυναίκες, καθώς η κ. Μανωλίδου έχει άλλο ένα παιδί με τον υπουργό, τον 7χρονο Περσέα και άλλα δύο από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη, τον 17χρονο Αλέξανδρο και την 16χρονη Θεοδώρα.

2e875b5d967a4d1cc29a7c5aaea51536_XL.jpg

Πάντως το Διδυμάκι που μόλις γεννήθηκε δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα μονοπάτια του μπαμπά Άδωνη, αφού σύμφωνα με τα άστρα θα παίζει στα χέρια την… επικοινωνία, την διπλωματία και τις δημόσιες σχέσεις ! Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως το ζώδιο του Διδύμου κυριαρχεί στην μισή πολιτική σκηνή. Σαμαράς, Παπανδρέου και Παπούλιας είναι ….δίδυμοι!!!

papoulias-papandreou-samaras.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top