Χρήστος Παππάς: «Εύχομαι σε όλους εσάς τους αθλίους να σας λυπηθεί ο Θεός!»-ΧΑΜΟΣ στη Βουλή

ΔΕΙΤΕ το βίντεο-Αιχμές άφησε για όλους και για όλα

Χρήστος Παππάς: «Εύχομαι σε όλους εσάς τους αθλίους να σας λυπηθεί ο Θεός!»-ΧΑΜΟΣ στη Βουλή

Αιχμές για όλους και για όλα άφησε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

Στην αρχή είπε ότι είναι ευτυχισμένος που ζει σε μια χώρα όπου «Χριστοφοράκος, Καράμπελας, Τσουκάτος, Κοντομηνάς, Καρχιμάκης, οι καταδικασθέντες της ΝΔ για το δομημένο ομόλογο, οι εμπλεκόμενοι της Energa και της Hellas Power κυκλοφορούν ελεύθεροι και την ίδια στιγμή ο αρχηγός, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτές της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης είναι φυλακή».

Ακόμα είπε ότι καταγγέλλει ως παράνομη την διαδικασία αυτή και κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μεϊμαράκη για «ψευτοτσαμπουκά».

«Ο πρόεδρος της Βουλής με φώναζε Χρηστάρα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κ. Μεϊμαράκης του έλεγε «πες στον Ηλία σ.σ. Κασιδιάρη, ότι και εγώ τα ίδια έλεγα μικρός».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά λέγοντας: «Αλλάξτε τους τα φώτα πρόσταζε τον Παναθηναϊκάκια (σ.σ. Μπαλτάκο) ο Σαμαράς. Ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός, ο φυγάς. Είχε πει τηλεφωνικά ‘τον Παππά τον θέλω μέσα’. Αλήθεια όταν δεν με είχατε μέσα, όταν υπήρχε το σχέδιό σας περί κατευνασμού, γιατί κατά τη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης ρωτήσατε κοινό μας γνωστό τι κάνει ο Παππάς; Αλήθεια σας είχε πιάσει το ενδιαφέρον; Ήταν απλώς κοινωνικό;» διερωτήθη.

Ακόμα υποστήριξε ότι είχε κρυφές συνομιλίες με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όπως εκείνη με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Χαρακτηριστικά μίλησε για το περιστατικό, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα στις τουαλέτες της Βουλής.

«Προτιμώ ο κόσμος στα 16 του να είναι χρυσαυγίτης, παρά συριζαίος και κομμουνιστής. Εμείς οι δύο πρέπει να τα πούμε, εσύ είσαι λογικός», φέρεται να είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Χρήστος Παππάς επιτέθηκε και κατά του Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος όπως είπε είχε πει «αυτός είναι πολύ καλός πρέπει να τον πάρουμε μαζί μας», αναφερόμενος σε στέλεχος της ΧΑ.

Στη συνέχεια μίλησε για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για την οποία είπε με ειρωνεία πως την εξυπηρετούσε στο κατάστημα του στα Γιάννενα, αλλά εκείνη δεν μπόρεσε ποτέ να διακρίνει τα τσιγκέλια, τους μπαλτάδες και τους θαλάμους βασανιστηρίων.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε και εναντίον του Μάκη Βορίδη και κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής την εφημερίδα «Εμπρός» που τον δείχνει να βρίσκεται σε ναζιστική εκδήλωση το 2009 μαζί με τον διευθυντή του γραφείου του και κουμπάρο του, Θεοδόση Αθανασά.

«Βορίδη, έστειλες συγχαρητήρια στην κουμπάρα σου, τη Λεπέν; Αυτόν θέλεις να κάνεις υπουργό σου, Σαμαρά εν όψει ανασχηματισμού; Τον Βορίδη;» είπε.

Επίθεση και κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου εξαπέλυσε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και τον χαρακτήρισε: «αρχιερέα της διαπλοκής στη δικαιοσύνη».

Μεταξύ άλλων είπε ότι η δίκη του είναι πολιτική και αναρωτήθηκε: «Υπάρχει πολιτική δίκη στην Ελλάδα;»

«Ο λαός ψήφισε! Το 10 % είναι ψήφος επιλογής, δεν είναι ψήφος οργής» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα βιβλία του για τα οποία κατηγορείται:

«Δεν υπάρχουν όπλα, δεν υπάρχουν τηλεφωνήματα, δεν υπάρχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Το μόνο που υπάρχει είναι τα βιβλία μου. Με αφιερώσεις του Παττακού! Όμως δεν είδα να βγάλετε στη δημοσιότητα και την αφιέρωση του Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος είχε κάνει και ειδική αναφορά στον χουντικό πατέρα μου!»

Στο τέλος ολοκλήρωσε την ομιλία του με προσωπικές καταγγελίες εναντίον του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και εναντίον βουλευτών τους οποίους αποκάλεσε «αθλίους», προκαλώντας σάλο στη Βουλή!

«Εύχομαι όλους εσάς τους αθλίους της Βουλής ο θεός να σας λυπηθεί» είπε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στην αίθουσα, προκαλώντας φωνές και αντιδράσεις. «Πάρτο πίσω» του φώναζαν οι βουλευτές και ο προεδρεύων της βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Σβήστε το από τα πρακτικά, αλλά μη με διακόπτετε, δεν έχετε το ηθικό βάρος για να με διακόψετε. Εσείς είπατε στον δικηγόρο Μιχαλόλια (αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου) ότι υπερασπιστήκατε αστυνομικό που έπαιρνε λεφτά από πακιστανούς για 5.000 ευρώ «Τι να κάνω ρε Τάκη, βγάζω μεροκάματο!» είπε και συνέχισε: «Αυτοί είστε!»

Ακολούθησε σάλος στην αίθουσα, ο κ. Μαρκογιαννάκης έκλεισε τα μικρόφωνα και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top