Ηχητικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του Χρυσαυγίτη Χρ.Παππά μέσα από την φυλακή

Τι είπε λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση των εκλογών

Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τις ευρωεκλογές, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στέλνει μέσω… κινητού το δικό του αγωνιστικό μήνυμα στους υποστηρικτές του ακροδεξιού κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθήνας υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής μέσα από τα κελιά του Κορυδαλλού.

O κ. Παππάς αφού μετέφερε στους συναγωνιστές του τα χαιρετίσματα του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, που είναι επίσης προφυλακισμένος, αναφέρθηκε στη μάχη της Κυριακής, κάνοντας λόγο για «πρόκληση για όλους εσάς, για όλους τους Εθνικιστές, για όλους τους Έλληνες μαχητές της Χρυσής Αυγής».

Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με το ανακριτικό πόρισμα, κάλεσε τους "συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες" να προσέλθουν στις κάλπες και να πουν με την ψήφο τους «τα μεγάλα ΝΑΙ», ενώ μιλώντας για τους εκλογικούς αντιπροσώπους που θα επανδρώσουν τα εκλογικά τμήματα τους ζήτησε να διασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει νοθεία στα εκλογικά αποτελέσματα, όπως έγινε σύμφωνα με τον ίδιο, στις εκλογές της προηγούμε��ης Κυριακής.

«Θα δώσετε έναν Αγώνα που θα είναι ότι καλύτερο θα ήταν δυνατό να κάνετε στην μνήμη των δύο Ηρώων συντρόφων μας Μάνο Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη» πρόσθεσε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση και τα ΜΜΕ.

«Να τελειώνουμε τώρα με την ψοφοδεξιά του μνημονίου και της προδοσίας, να τελειώνουμε με την Νέα Δημοκρατία, να τελειώνουμε με την άθλια και επικίνδυνη για τα εθνικά θέματα αντιλαϊκή συγκυβέρνηση, την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου, πολιτικά λοιπόν πάρτε τους φαλάγγι. Μια Νέα Ελλάδα έρχεται, μια Χρυσή Αυγή ξημερώνει» κατέληξε .

Ακούστε το από 00:14

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top