Καβγάς Τζήμερου – υποψηφίου του ΚΚΕ «Στον Ενικό» για τον φασισμό

Πρώτη ανάρτηση: 20/05/2014 00:46

​Σε έντονους τόνους μίλησαν ο Θάνος Τζήμερος και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Θεόδωρος Χιώνης στην εκπομπή «Στον Ενικό», όταν ο πρώτος υποστήριξε πως δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά του φασισμού από τον σταλινισμό.

«Στο ελληνικό Κοινοβούλιο υπάρχει ένα κόμμα, το οποίο στο καταστατικό του λέει ότι αν πάρουμε τις εκλογές, δεν θα ξαναγίνουν εκλογές και αν η Ελλάδα δεχτεί επίθεση, η εργατική τάξη θα οργανώσει επίθεση μέχρι την ήττα της εγχώριας αστικής τάξης. Αυτό λέγεται εμφύλιος! Αυτό το κόμμα, όμως, είναι μέσα στο Κοινοβούλιο και εμποδίζει έναν εργαζόμενο να πάει στη δουλειά του. Αυτό λέγεται φασισμός!», είπε ο κ. Τζήμερος.

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Χιώνη, που είπε στον κ. Τζήμερο ότι «το να μου κουνάτε το δάχτυλο είναι φασισμός» και τον κατηγόρησε ότι «χαϊδεύει τα αυτιά των φασιστών και του συστήματος που θέλει τους πλούσιους να ζουν πλουσιότερα και τους φτωχούς φτωχότερα».

Δείτε στο βίντεο τον διαξιφισμό Τζήμερου - Χιώνη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top