Τσίπρας κατά πάντων: Επίθεση σε ΝΔ, Γιούνκερ και Σουλτς

«Όσο μεγαλύτερη η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στις εκλογές, τόσο ταχύτερη η αποκατάσταση»

Τσίπρας κατά πάντων: Επίθεση σε ΝΔ, Γιούνκερ και Σουλτς
«Οι εκλογές της 25ης Μαΐου θα αποδειχθούν ένας σταθμός για τη γενιά μας, που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει τη μοίρα και της επόμενης» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του από την Πράγα.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «ψεύτες και επικίνδυνους που πρέπει να φύγουν», ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι όσο πιο μεγάλη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ «τόσο πιο γρήγορα θα αποκατασταθούν η δημοκρατική ομαλότητα, η οικονομική και κοινωνική σταθερότητα, και η ανάπτυξη».

«Πώς γίνεται να τελειώνουν το Μνημόνιο και η λιτότητα, ενώ το νέο Μεσοπρόθεσμο 2015-2018 προβλέπει μέτρα λιτότητας μέχρι και το 2018; Στις δημόσιες δαπάνες, τους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων, τις επικουρικές συντάξεις. Όπως και τη μονιμοποίηση των χαρατσιών» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του συνυποψηφίου του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: «Ο κ. Γιούνκερ, υποψήφιος για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, έσπευσε να αναφερθεί στη Κύπρο, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει θετικό προφίλ στον ελληνικό και Κυπριακό λαό. Φαίνεται πως αντιμετωπίζει τους πολίτες ως χρυσόψαρα με ασθενή μνήμη. Θα έχουν ήδη ξεχάσει ότι το Eurogroup και η πολιτική της κυρίας Μέρκελ που τον στηρίζει έριξαν την Κύπρο στη πυρά. Γιατί ο ίδιος, ως Πρόεδρος του Eurogroup έως τον Ιανουάριο του 2013, έσπρωχνε, όσο μπορούσε την Κύπρο, στα νύχια των δανειστών».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγ�� ούτε ο έτερος υποψήφιος, Μάρτιν Σουλτς: «Τα ίδια περίπου κάνει και ο έταιρος υποψήφιος, ο κ.ς Σουλτς των σοσιαλιστών, που όταν αναφέρεται στην Ουκρανία, ξεχνάει ότι, για πρώτη φορά μεταπολεμικά, σύνορα στην Ευρώπη παραβιάστηκαν στις 20 Ιουλίου 1974 από τον Αττίλα στην Κύπρο. Δεν χρειάζεται, όμως, κυνηγώντας ψήφους, κάποιοι να ξύνουν ανοιχτές πληγές». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top