ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισε η ευρωλίστα

Δεν αποχωρεί ο Ηλ.Νικολόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισε η ευρωλίστα

​Με τον Ηλία Νικολόπουλο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και την Άλκηστη Τσουλάκου, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στη Nokia Solution Networks, συμπληρώνεται το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας έχει ως εξής:

«Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε ότι η πλήρωση του ευρωψηφοδελτίου θα περιλαμβάνει τον Ηλία Νικολόπουλο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και την Άλκηστη Τσουλάκου, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη Nokia Solution Networks».

Ο κ. Νικολόπουλος εξέδωσε και ξεχωριστή ανακοίνωση στην οποία ασκεί κριτική σε όσου�� προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα αποχώρησής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Τα γνωστά κέντρα 'αξιοποίησαν' μια εσωτερική επιστολή, που απευθυνόταν στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Πάλι η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό. Όλες και όλους μας εκφράζει η ευρωδιακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι υποψήφιοι ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να σταματήσει η καταστροφή στην Ελλάδα και να γίνουν βαθιές αλλαγές στην Ευρώπη.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top