ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισε η ευρωλίστα

Δεν αποχωρεί ο Ηλ.Νικολόπουλος

​Με τον Ηλία Νικολόπουλο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και την Άλκηστη Τσουλάκου, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στη Nokia Solution Networks, συμπληρώνεται το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας έχει ως εξής:

«Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε ότι η πλήρωση του ευρωψηφοδελτίου θα περιλαμβάνει τον Ηλία Νικολόπουλο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και την Άλκηστη Τσουλάκου, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη Nokia Solution Networks».

Ο κ. Νικολόπουλος εξέδωσε και ξεχωριστή ανακοίνωση στην οποία ασκεί κριτική σε όσου�� προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα αποχώρησής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Τα γνωστά κέντρα 'αξιοποίησαν' μια εσωτερική επιστολή, που απευθυνόταν στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Πάλι η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό. Όλες και όλους μας εκφράζει η ευρωδιακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι υποψήφιοι ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να σταματήσει η καταστροφή στην Ελλάδα και να γίνουν βαθιές αλλαγές στην Ευρώπη.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top