Σκορδάς: Κοντά σε συμφωνία για το γάλα

«Δεν κινδυνεύει η ελληνικότητα των προϊόντων»

Σκορδάς: Κοντά σε συμφωνία για το γάλα
Την εκτίμηση ότι κυβέρνηση και τρόικα είναι κοντά σε συμφωνία για το γάλα εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Υπάρχει πρόταση. Έχει παρουσιαστεί η τελική φάση για τη δημιουργία εθνικού σήματος. Διεξάγεται από την Πέμπτη ηλεκτρονική ψηφοφορία» δήλωσε ο κ. Σκορδάς, επισημαίνοντας ότι «δεν κινδυνεύει η ελληνικότητα των προϊόντων και θα είναι εμφανές ποιο είναι το ελληνικό γάλα».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε πως στόχος δεν είναι να υπονομευτεί η παραγωγή αλλά να πέσουν οι τιμές, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα για το ελληνικό λάδι.

«Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα ζητήματα που είναι στο τραπέζι» πρόσθεσε ο κ. Σκορδάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στα φάρμακα, τονίζοντας πως η διαπραγματευτική γραμμή είναι «η απελευθέρωση των τιμών των φαρμάκων με πλαφόν».

Τέλος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στο ελάχιστο όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης, σημειώνοντας ότι θα είναι μεγαλύτερο από το όριο της φτώχειας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top