Ν. Δένδιας για τη μεγάλη μείωση της εγκληματικότητας: η ΕΛ.ΑΣ. προσφέρει μέγιστο έργο

Ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για το έργο τους

Ν. Δένδιας για τη μεγάλη μείωση της εγκληματικότητας: η ΕΛ.ΑΣ. προσφέρει μέγιστο έργο

Το έργο που επιτελούν οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας εξήρε σε δήλωσή του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, με αφορμή τα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα για τη μεγάλη μείωση της εγκληματικότητας κατά το 2013.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε συγκεκριμένα:

«Η μεγάλη μείωση στα ποσοστά της εγκληματικότητας για το σύνολο του 2013, στα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα, αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας η Ελληνική Αστυνομία προσφέρει μέγιστο έργο στην προστασία της ζωής, της περιουσίας και της αξιοπρέπειας του πολίτη.

Δεδομένων των συνθηκών πρόκειται, στην κυριολεξία, για ένα τεράστιο επίτευγμα, το οποίο αποτελεί και μία πολύτιμη παρακαταθήκη για τη δημιουργία μίας αποτελεσματικής και σύγχρονης Αστυνομίας, με το νομοσχέδιο αναδιοργάνωσης των Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο βρίσκεται ήδη στη Βουλή.

Για τον ίδιο λόγο, επιθυμώ από καρδιάς να ευχαριστήσω τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για το εξαιρετικά κρίσιμο έργο που επιτελούν και το συναίσθημα προσήλωσης στο καθήκον που τους διακρίνει. Η συμβολή τους στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής της πατρίδας μας είναι ανεκτίμητη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top