Προφυλακισμένοι και επικεφαλής ταγμάτων εφόδου στα ψηφοδέλτια της Χ.Α.

Δείτε την λίστα με τους υποψηφίους των εκλογών

Προφυλακισμένοι και επικεφαλής ταγμάτων εφόδου στα ψηφοδέλτια της Χ.Α.

Τρεις κατηγορούμενοι για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκ των οποίων ο ένας… προφυλακισμένος, επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου, υπεύθυνοι παραστρατιωτικών κατασκηνώσεων τύπου Νέδας, πρόσωπα που έχουν συλληφθεί για οπλοκατοχή και πυρηνάρχες που έχουν πάρει μέρος σε ρατσιστικές εκδηλώσεις βρίσκονται ανάμεσα στους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής.

Εκτός από τα γνωστά «πρωτοπαλίκαρα» της παράταξης, Η. Κασιδιάρη και Η. Παναγιώταρο, στις εκλογές «κατεβαίνει» ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη.

Η επιλογή του ξάφνιασε όσους θυμούνται ότι πρόκειται για μέλος του συγκροτήματος που υμνούσε το Άουσβιτς και τώρα κατεβαίνει στην πόλη, όπου εξοντώθηκαν 46.091 Έλληνες Εβραίοι.

Στον μακρύ κατάλογο περιλαμβάνονται ακόμα ονόματα όπως του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ο οποίος όπως σας είπαμε χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του από… της φυλακής τα σίδερα, του Νίκου Κούζηλα, ο οποίος είχε αναλάβει τον έλεγχο του Πειραιά, της Νίκαιας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας μετά τις προφυλακίσεις και του Ι. Σαχινίδη, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και συνελήφθη τον Ιούνιο του 2012 στη Βέροια με 7 ακόμη μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης, έπειτα από συμπλοκή με ομάδα αντιεξουσιαστών και αρκετοί άλλοι.

Μια από τις υποψηφιότητες που επίσης ξεχωρίζουν είναι αυτή της Ευγενίας Χρήστου. Είναι η μοναδική γυναίκα της παράταξης, που κατεβαίνει σε τέτοιο πόστο (υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής) και είναι η σύζυγος του προφυλακισμένου Γιώργου Γερμενή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top