Διαταγή Μιχαλολιάκου: Φτύστε τους...

Μήνυμα από το κελί για να μην ξεχνιούνται οι... σύντροφοι!

Διαταγή Μιχαλολιάκου: Φτύστε τους...

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες περί πάγου και ψυχρότητας μεταξύ των άλλοτε κολλητών Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής με ανακοίνωση του παρεμβαίνει με …. εντολές και διαταγές σε μια προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να θυμίσει ότι αυτός (αν και με χειροπέδες) ήταν και παραμένει η «κεφαλή» του ακροδεξιού κόμματος .

Αφού τονίζει πως η Χρυσή Αυγή είναι όπως λέει σε «συνεχή τροχιά ανόδου», μιλά στην συνέχεια για παραπληροφόρηση και εξαπολύει νέα επίθεση στα ΜΜΕ, καλώντας τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες τους να «σπάσουν την συνωμοσία της σιωπής».

«Με όπλα τις εφημερίδες μας (Χρυσή Αυγή, Εμπρός), με το διαδίκτυο, με τις προκηρύξεις και τα φυλλάδια μας, δώστε τη Μάχη ΠΑΝΤΟΥ! Δώστε τη Μάχη σε πόλεις και σε χωριά, σε καφενεία και σε σχολεία, μεταφ��ρετε ΠΑΝΤΟΥ με την φλόγα της ελληνικής σας καρδιάς τη φωνή της Χρυσής Αυγής. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ γιατί εσείς είστε η ψυχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και όχι κάποιοι δήθεν φίλοι μας σε κανάλια και φυλλάδες» τονίζει ο κ.Μιχαλολιάκος, που παραμένει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, αφού κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης .

«Προπαντός μη ρίχνετε τους τόνους. ΥΨΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ... Φτύστε τους δειλούς που κρύβονται, τους λιποτάκτες την ώρα της Μάχης. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΟΥ» καταλήγει η ανακοίνωση του κ.Μιχαλολιάκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top