Μπακογιάννης: Δε θα μας λύσουν τα προβλήματα ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Τσίπρας!

«Να χωρίσουν τα “τσανάκια” τους Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Μπακογιάννης: Δε θα μας λύσουν τα προβλήματα ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Τσίπρας!

«Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να χωρίσουν τα “τσανάκια” τους» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος αύριο ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου, μιλώντας στο lamiareport, σημείωσε ότι τα κόμματα δεν χωρούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «τα προβλήματα μας στην Περιφέρεια δεν θα μας τα λύσει ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Τσίπρας».

Ο κ. Μπακογιάννης, ο πατέρας του οποίου δολοφονήθηκε από τη 17Ν, αναφέρθηκε και στον Χριστόδουλο Ξηρό και την απόδρασή του: «Αισθάνθηκα ανείπωτο θυμό και απογοητεύτηκα. Ο άνθρωπος είναι κατά συρροή δολοφόνος και η θέση του είναι στη φυλακή. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξαναπάρει τη θέση του εκεί που πρέπει. Αρκετά με την τρομοκρατία».

Τέλος, ο δήμαρχος Καρπενησίου, απαντώντας σε ερώτηση για το αν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή, δήλωσε ότι τον γοητεύει η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου έχει επαφή καθημερινά με τον κόσμο και πως στόχος του είναι να δουλέψει και να προσφέρει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top