Με αποδοκιμασίες αντί για... καλημέρες υποδέχτηκαν στο Θριάσιο τον Άδωνι

Γεωργιάδης:Χαλάσανε μια ωραία εικόνα, γιατί κάποιος φώναζε με μια ντουντούκα

Με αποδοκιμασίες αντί για... καλημέρες υποδέχτηκαν στο Θριάσιο τον Άδωνι

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη το πρωί της Παρασκευής κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο Θριάσιο νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αντί για ευχές και καλημέρες…. τον "καλωσόρισαν" με αποδοκιμασίες και συνθήματα!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί, όταν ο κ. Γεωργιάδης, όπως είχε προαναγγείλει νωρίτερα μέσω Twitter, πήγε στο Θριάσιο προκειμένου να μοιράσει μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μεγάλη ποσότητα δωρεάν υγειονομικού υλικού -προσφορά από ομογενείς.

thriasio.jpg

Ωστόσο, κατά την είσοδό του στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείο, εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία».

Ο κ. Γεωργιάδης, διατηρώντας την ψυχραιμία του προσπάθησε να καθησυχάσει τους διαδηλωτές. Μάλιστα όταν ένας εργαζόμενος απευθύνθηκε στον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας του ότι η χώρα έχει προβλήματα, ο υπουργός Υγείας απάντησε αναφέροντας: «Δεν λύνονται όλα εύκολα και κυρίως όχι με γκρίνια».

«Το υπουργείο Υγείας είναι εδώ για να φροντίζει τα νοσοκομεία παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες ορισμένων εργαζομένων», τόνισε ο υπουργός.

«Χαλάσανε μια ωραία εικόνα μιας μεγάλης προσφοράς …Δεν μπορούσες να μιλήσεις γιατί κάποιος φώναζε με μια ντουντούκα» σχολίασε λίγο αργότερα για την ένταση που επικράτησε στο Θριάσιο ο κ.Γεωργιάδης

ΒΙΝΤΕΟ STAR ΕΚΠΟΜΠΗ Live U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top