Αλαλούμ με τις αποδείξεις: Νέες ε��σηγήσεις για χαμηλόμισθους-χαμηλοσυνταξιούχους

Πήραν πίσω το σενάριο για 50% σε σούπερ μάρκετ-πρατήρια

Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, λέμε στην Ελλάδα και φαίνεται ότι ισχύει και για το ΥΠΟΙΚ που διέπεται από το «τρικυμία εν κρανίω...» για το θέμα των αποδείξεων σε μισθωτούς και συνταξιούχους το 2014.

Δεν εξηγείται διαφορετικά, μία ημέρα μετά τις διαρροές για αναγνώριση του 50% των αποδείξεων από σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα, να γίνονται νέες σκέψεις για το τι τελικά θα ισχύσει.

Μετά το κύμα διαμαρτυρίας και αντιδράσεων από τις χθεσινές «διαρροές», νέο επεισόδιο προστέθηκε στο σήριαλ των αποδείξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ως εναλλακτική λύση η ε��αίρεση των χαμηλοσυνταξιούχων από την υποχρέωση συλλογής αποδείξεων στο 10% του εισοδήματος τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σαφής απάντηση για το εάν θα ισχύσει το ίδιο και για τους χαμηλόμισθους.

Είναι τόσος ο πανικός από τη διαρροή «αμελέτητων» μέτρων, που ακόμη και για αυτή τη διαρροή δεν προσδιορίζεται ποιό θα είναι το όριο εισοδήματος που δεν θα ισχύσει για χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ -πολύ περισσότερο- δεν γίνεται σαφής λόγος τι θα συμβεί με τους χαμηλόμισθους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες «νοσηροί εγκέφαλοι» ει��ηγούνται ακόμη και την επιστροφή στο περσινό καθεστώς με την υποχρέωση συλλογής αποδείξεων του 25% του εισοδήματος, αποδεικνύοντας την αδυναμία αλλά και την προχειρότητα με την οποία και νομοθετούνται αβίαστα ορισμένα μέτρα αλλά και τον πανικό απο τις αντιδράσεις ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη περίοδο που η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα είναι -χρονικά- σε εκλογικές στιγμές....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top