ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Σταθάκη: Ευπρόσδεκτος και ο ΣΥΡΙΖΑ στην εθνική διαπραγμάτευση

«Δυστυχώς, όμως, ο στόχος του είναι η αποτυχία των εθνικών προσπαθειών»

«Αν θέλει να συμμετάσχει, τον περιμένουμε» είναι το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη περί επαχθούς χρέους «μόλις» στο 5%.

«Η δύσκολη και σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα συμβαίνει τώρα, όπως συνέβη και άλλες ακόμη πιο δύσκολες φορές στο παρελθόν, μεταξύ άλλων και για να επιτύχουμε τη διαγραφή του "επαχθούς χρέους" και να περιορίσουμε τις παράλογες απαιτήσεις. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στην εθνική διαπραγμάτευση είναι ευπρόσδεκτος. Η πρόταση μας για Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης πού διατυπώσαμε τον Ιούνιο του 2012 είναι πάντα σε ισχύ» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Εάν φαντάζονται ότι θα "συγκρουσθούν" αργότερα με την τρόικα, ας αντιληφθούν ότι στόχος της χώρας είναι να πάψει να υπάρχει τρόικα και μνημόνιο το συντομότερο δυνατό. Δυστυχώς στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αποτυχία των εθνικών προσπαθειών» καταλήγει το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top