Σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ για ληξιπρόθεσμες οφειλές η ΝΔ

Ζερβός: Προχώρησε στον διακανονισμό που ισχύει για όλους τους πελάτες

Σε διακανονισμό ληξιπρόθεσμης οφειλής της προς τη ΔΕΗ προχώρησε η ΝΔ, όπως ενημέρωσε με έγγραφο του τη Βουλή ο πρόεδορ4ς και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Αρθούρος Ζερβός.

«Η ΔΕΗ είναι εξαιρετικά προσεκτική κατά τη διαχείριση των στοιχείων των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος των πελατών της και αποφεύγει να τα δημοσιοποιεί, τόσο για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, όσο και για λόγους τήρησης του φορολογικού απορρήτου σχετικά με τους συνεισπραττόμενους φόρους και τέλη (δημοτικούς φόρους και τέλη, ΕΕΤΑ κλπ)» τονίζει ο κ. Ζερβός.

Ο ίδιος, αναφέροντας ότι η ΔΕΗ παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να μπουν σε ρύθμιση για την εξόφληση των λογαριασμών κατανάλωσής τους μετά από σχετική αίτηση, προσθέτει πως η ΝΔ «με μία παροχή στη Μέση Τάση, από μη εξόφληση λογαριασ��ών ηλεκτρικού ρεύματος, παρουσίασε ληξιπρόθεσμη οφειλή και κατόπιν σχετικών αιτήσεων του υπόψη πελάτη για ρύθμιση του χρέους του, αυτές εγκρίθηκαν αρμοδίως. Ο υπόψη πελάτης (σ.σ.: Η ΝΔ) προχώρησε και προχωρά κανονικά στον διακανονισμό της οφειλής του, αποδίδοντας σημαντικό μέρος του ποσού σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα διακανονισμού της ΔΕΗ, που ισχύει για όλους τους πελάτες της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top