Η νέα καριέρα του Γιώργου Παπανδρέου – Παρελθόν η πολιτική και τα καθηγητιλίκια;

Ποια πασίγνωστη κυρία προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό;

Η νέα καριέρα του Γιώργου Παπανδρέου – Παρελθόν η πολιτική και τα καθηγητιλίκια;

​Μικρή στροφή στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί το 2014 με την ηλεκτρονική δημοσιογραφία!!!!

Εκτός λοιπόν από βουλευτής και ομιλητής στα πιο κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πιάνει δουλειά και ως μπλόγκερ, στο νέο εγχείρημα της ιδιοκτήτριας του διάσημου site «Huffington Post» Αριάνα Χάφινγκτον, η οποία προσέλαβε τον Έλληνα πολιτικό για να αρθρογραφεί στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της, το World Post!!!!

Arianna_Huffington.jpg

Στην ιστοσελίδα της Χάφινγκτον, όπου συνιδιοκτήτης είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν, εκτός από τον κύριο Παπανδρέου θα γράφουν διάφοροι ηγέτες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, όπως ο Τόνυ Μπλερ.

Το World Post, στο οποίο θα φιλοξενούνται επίσης παρεμβάσεις από τους Δαλάι Λάμα, Μπίλι Γκέιτς και άλλους αναμένεται να φτάσει πολύ ψηλά και όπως και τα υπόλοιπα sites της Χάφινγκτον θα διαβάζονται δωρεάν από τους χρήστες και θα υποστηρίζονται από διαφημίσεις!

Όπως ανακοινώθηκε στο site θα υπάρχουν συνεντεύξεις και βίντεο του Γιώργου Παπανδρέου και του Τόνι Μπλερ με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη, ενώ για το ντεμπούτο της η World Post θα φιλοξενήσει συνέντευξη του προέδρου της Κίνας, Σι Ζινπίνγκ.

Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, με τους συνιδιοκτήτες να υποστηρίζουν ότι το νέο εγχείρημα δεν απευθύνεται μόνο στις ελίτ αλλά είναι για όλους!!!!

«Μπορείς να έχεις όλους εκείνους τους ανθρώπους που ηγούνται κυβερνήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων κλπ, κλπ, να γράφουν δίπλα σε έναν άνεργο από την Ισπανία, έναν φοιτητή από τη Βραζιλία. Η καρδιά της HuffPo εδράζεται στην έλλειψη ιεραρχίας» δήλωσε επ αυτού η κ. Χάφινγκτον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top