Καλώς τον δεχτήκαμε! Γέμισε τις μπαταρίες του στην εξωτική Μαλαισία και επέστρεψε στην πατρίδα

Από τις ξαπλώστρες και τα κοκτέιλ στις βροχές και τα δικαστήρια ο πρώην υπουργός

Καλώς τον δεχτήκαμε! Γέμισε τις μπαταρίες του στην εξωτική Μαλαισία και επέστρεψε στην πατρίδα

Ξανά στα πάτρια εδάφη επέστρεψε σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Λιάπης έπειτα από 9ήμερες διακοπές στην εξωτική Μαλαισία. Ο κ. Λιάπης προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με πτήση της Qatar Airlines.

Αν και ο πρώην υπουργός Μεταφορών είχε προγραμματίσει να κάνει Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στην Κουάλα Λουμπούρ, πίνοντας μοναδικά κοκτέιλ παρέα με αιθέριες υπάρξεις, τελικά αποφάσισε να επισπεύσει τον γυρισμό του στην ελληνική πρωτεύουσα, καθώς έχει και μια.... δίκη μπροστά του για τις 30 Δεκεμβρίου!

Ο κύριος Λιάπης λίγο πριν αναχωρήσει για την εξωτική Μαλαισία, συνελήφθη στην "εξωτική" Λούτσα να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αυτοκίνητο! Η δημοσιοποίηση του γεγονότος και οι αντιδράσεις εντός και εκτός βουλής δεν πτόησαν ωστόσο τον πρώην υπουργό, ο οποίος όχι μόνο δεν ανέβαλλε το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του, αντιθέτως έφυγε χαλαρός και άνετος μέχρι την Κουάλα Λουμπούρ για να περάσει τα Christmas ….. σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, έχοντας συντροφιά μελαχρινή καλλονή!

liapis1_0.jpgliapis2_0.jpg

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ μάλιστα είχε επικαλεστεί προβλήματα υγείας και δεν παρέστη στο αυτόφωρο δικαστήριο, αντίθετα προτίμησε να κάνει "ηλιο-θεραπεία" στον εξωτικό προορισμό για να ξεχάσει τα προβλήματά του.

Τώρα, ο κύριος Λιάπης εκτός από την "γέμιση" της γαλοπούλας και της μπαταρίας, θα πρέπει να προετοιμάσει και την γραμμή με την οποία θα προσέλθει στην δίκη… εκτός αν μιλήσει πάλι δια μέσου των δικηγόρων του!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικηγόροι του κ. Λιάπη τον συμβουλεύουν πάντως να εμφανιστεί κανονικά στο δικαστήριο, μετά την κατακραυγή των τελευταίων ημερών!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top