Εκτός από βουλευτής είναι και οπερατέρ η μαμά της Ουρανίτσας κυρία Ελένη Ζαρούλια;

Aπίστευτη καταγγελία από τον Γ.Βλάχο

Εκτός από βουλευτής είναι και οπερατέρ η μαμά της Ουρανίτσας κυρία Ελένη Ζαρούλια;

​Μια απίστευτη καταγγελία έκανε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής Γιώργος Βλάχος!

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και αφού είχαν ανέβει οι τόνοι, μια βουλευτής αντί να παρακολουθεί την συζήτηση πήρε το smartphone της στα χέρια, πάτησε το «on» και άρχισε να τραβάει με το κινητό της προκειμένου να δώσει μετά το οπτικό υλικό σε ιστοσελίδα και να ανέβει στο διαδίκτυο!

Αν και ο κ.Βλάχος δεν κατονόμασε ποια ήταν η βουλευτής που βιντεοσκοπούσε τους καβγάδες για την απόσυρση των διατάξεων, άλλοι βουλευτές που ήταν παρόντες και είδαν το περιστατικό ανέφεραν πως ήταν η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια αυτή που βιντεοσκοπούσε με το κινητό της.

Όπως γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, η συνεδρίαση της επιτροπής είχε ξεκινήσει με παρατράγουδα και κόντρες ανάμεσα στον πρόεδρο κύριο Βλάχο και τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ. Μάλλον αυτοί οι δύο άντρες, εκτός από τον Νίκο Μιχαλολιάκο φυσικά.... είναι αποθηκευμένοι στο προσωπικό κινητό της κυρίας Ελένης Ζαρούλια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top