Τσίπρας σε Βενιζέλο: Λες καλαμπούρια προσπαθώντας να κρύψεις την αμηχανία σου!

Μια κόντρα πολλών... κυβικών σε εξέλιξη!

Τσίπρας σε Βενιζέλο: Λες καλαμπούρια προσπαθώντας να κρύψεις την αμηχανία σου!

Λίγες ώρες μετά το «Ντροπή σου» του Βενιζέλου στον Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περνά στην αντεπίθεση, με νέες δηλώσεις!

«Τις δηλώσεις Βενιζέλου τις αντιμετωπίζουμε όπως όλος ο κόσμος. Ως καλαμπούρι που προσπαθεί να κρύψει μια τεράστια αγωνία και αμηχανία. Φαίνεται ότι είναι πιστός στο δόγμα: "Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και ο αντιπερισπασμός". Γι 'αυτό δεν διστάζει να κακοποιήσει την ιστορία και να κατηγορήσει ακόμη και για αποστασία όσους βουλευτές του δεν αντέχουν άλλο να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα» αναφέρει χαρακτηριστικά στο β' μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα Αυγή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο κ.Τσίπρας κάνει μάλιστα λόγο για "πανικό" του κ. Βενιζέλου!

«Και τα λέει αυτά μέσα στον πανικό του, χωρίς να υπολογίζει ποιανού κυβέρνηση στηρίζει, ποιους συνειρμούς και ποια πρόσωπα έρχονται στο νου, ποιες ιστορικές μνήμες ξυπνούν. Αλλά τα ίδια δεν έκανε με τη λίστα Λαγκάρντ; "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» τονίζει ο κ.Τσίπρας

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ έγινε ουρά της ΝΔ και έχει "αποστατήσει" από τα γενέθλια οράματά του, αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε τον Συμπιλίδη και αποστάτησε από τη ΝΔ».

Παράλληλα, απαντώντας σε εκείνους που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ πως θα «μαζέψει» όσους καταψηφίσουν τα νομοσχέδια ο κ.Τσουκαλάς είπε: «Άλλο ποιοι συμμετέχουν στα θυρανοίξια, άλλο ποιοι θα μπουν στο ιερό [...] Αν ξεπλέναμε τον οποιοδήποτε από το παρελθόν του, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε γίνει προ πολλού κυβέρνηση».

Στο ζήτημα αναμένεται να αναφερθεί ο Αλ.Τσίπρας και κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top