Σάλος για τον «τσαμπουκά» του Τόμσεν σε Στουρνάρα ότι θα πάρουμε μέτρα με το ζόρι!

Τι ανέφερε ο Στουρνάρας, "ανεπιθύμητος ο Τόμσεν" για Σκανδσαλίδη

 Σάλος για τον «τσαμπουκά» του Τόμσεν σε Στουρνάρα ότι θα πάρουμε μέτρα με το ζόρι!
Σάλο προκάλεσε η πληροφορία για την εριστική στάση του «τροϊκανού» Τόμσεν και την δήλωση που του αποδίδεται, κατά την τελευταία συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα, ότι η κυβέρνηση κακώς εμφανίζεται ότι αντιτίθεται στα μέτρα, γιατί στο τέλος θα εξαναγκασθεί να τα πάρει με το ζόρι!

Όπως είναι φυσικό, η αλαζονική δήλωση που φέρεται να έκανε, προκάλεσε αγανάκτηση ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όταν κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ και στα πολιτικά γραφεία. Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών πάντως ξεκαθάρισε ότι του απάντησε "πως η Ελλάδα δεν προτίθεται να πάρει μέτρα. Θα ρίξουμε το βάρος μας στην είσπραξη φόρων και εισφορών. «Όποια μέτρα και αν πάρει η Ελλάδα θα έχουν επίπτωση στην οικονομία. Αλλά αυτοί οι κραδασμοί θα απορροφηθούν» είχε υποστηρίξει επίσης από την πλευρά του ο Τόμσεν.

Όμως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώηνυπουργός Κ. Σκανδαλίδης,δήλωσε: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αν αληθεύει και δεν διαψευστεί πάραυτα και κατηγορηματικά από τον ίδιο, η δήλωση του κ. Τόμσεν σε στελέχη της ελληνικής διοίκησης “μη λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα τα πάρετε” που λοιδορεί τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και υποκαθιστά την κυβέρνηση απορώ γιατί βρίσκεται ακόμη στη χώρα. Θα έπρεπε να είναι ανεπιθύμητος». Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαι�� που ο κ. Τόμσεν εμφανίζεται να υπερβαίνει τα εσκαμμένα στις συζητήσεις με κυβερνητικά στελέχη. Αλλά στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι έκανε όντως την συγκεκριμένη δήλωση, θα αποδειχθεί παράλληλα ότι δεν ιδρώνει το αυτί του… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top