Πρωτοφανής κόντρα: Κουκουλόπουλος: Ο Καμμένος εκτελεί συμβόλαια - Καπερνάρος: ΛΑΜΟΓΙΟΚ το ΠΑΣΟΚ

Ο κακός χαμός για τα μάτια του Πάνου Καμμένου!

Πρωτοφανής κόντρα: Κουκουλόπουλος: Ο Καμμένος εκτελεί συμβόλαια - Καπερνάρος: ΛΑΜΟΓΙΟΚ το ΠΑΣΟΚ

Από δυο χωριά, χωριάτες έγιναν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος με αφορμή τις καταγγελίες του πρώτου εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Κάμμενου, ο οποίος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι εκτελεί συμβόλαια και εξήγησε ότι «πολλοί λένε ότι ο κ. Καμμένος ανήκει στο είδος των πολιτικών που εκτελεί συμβόλαια. Δεν το γνωρίζω. Όμως γνωρίζω ότι εκτελεί ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, την επιστροφή σε ένα νόμισμα, ελληνικό δολάριο, κοινώς δραχμή». Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε πάντως ότι «επειδή το κοινωνικό λόμπι της δραχμής έχει αναθαρρήσει, και νομίζει ότι χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στην δραχμή πρέπει να πάρουν ένα μήνυμα , ότι ο δρόμος για την δραχμή είναι κλειστός όσο υπάρχει ΠΑΣΟΚ».

Νωρίτερα, ο κ.Κουκουλόπουλος είχε κατηγορήσει τον Πάνο Καμμένο ότι «ευρισκόμενος σε κατάσταση παραληρήματος επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ψεύδους και υποκρισίας, ανοησίας και χυδαιότητας και ονόμασε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση» ενώ υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο κ. Καμμένος ήταν που ονόμαζε και τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17 Νοέμβρη.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Καπερνάρου, ο οποίος από την πλευρά του κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι αυτό είναι που ανακάλυψε τη ρεμούλα και τη λαμογιά, χρησιμοποιώντας μάλιστα και την φράση «στο σπίτι του κρεμασμένου μη μιλάτε για σκοινί». Παράλληλα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε σε σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ όπως οι κύριοι Τσοχατζόπουλος, Σμπώκος, Παπαντωνίου, που ελέγχονται από τη δικαιοσύνη και κατέληξε καλώντας το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει όνομα και «αντί για ΠΑΣΟΚ λέω να λέγεται ΛΑΜΟΓΙΟΚ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top