Στρατούλης: "Σαμαράς - Βενιζέλος έχουν συμφωνήσει για τα νέα μέτρα"

Διαβάστε την δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στρατούλης, ο οποίος σε δήλωση του υποστήριξε ότι έχουν ήδη συμφωνηθεί τα νέα σφαγιαστικά μέτρα.

«Σχετικά με τα δρομολογούμενα από την κυβέρνηση και την τρόικα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα. Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, παρά τις «χάρτινες» εξαγγελίες της περί μη λήψης νέων μέτρων, έχει ήδη συμφωνήσει με την τρόικα για νέα σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των ασφαλισμένων. Στόχος της κυβέρνησης και των τοκογλύφων δανειστών της χώρας είναι με τα νέα οριζόντια, κάθετα, ενδιάμεσα ή όπως αλλιώς τα ονομάσουν αντιασφαλιστικά μέτρα να καταργήσουν τις επικουρικές συντάξεις, να συρρικνώνουν μέχρι εξαφάνισης τις κύριες συντάξεις, να μετατρέψουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης σε όρια θανάτου και τους συνταξιούχους σε εξαθλιωμένους επαίτες. Οι Σαμαράς – Βενιζέλος ένα πρ��γμα θα πρέπει να μάθουν καλά, ότι μια νέα επιδρομή τους, για να αρπάξουν και άλλο ψωμί από το τραπέζι των συνταξιούχων, θα είναι και το κύκνειο άσμα τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην δήλωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top